Jongeren

Training Skills4U
Voor je zelf opkomen, je mening geven, je eigen grenzen aangeven, omgaan met kritiek geven of met kritiek ontvangen zijn sociale vaardigheden waar veel jongeren moeite mee hebben. Voor meer informatie over de training Skills4U en om je in te schrijven voor de cursus klik hier.

Girls Only
Girls Only is een weerbaarheidstraining voor meiden van 13 tot 17 jaar die juist op deze leeftijd moeite hebben hen grenzen aan te geven, voor zichzelf op te komen en een laag zelfbeeld en zelfvertrouwen hebben. Voor meer informatie over Girls Only klik hier.

Boyz2Men
Boyz2Men is een weerbaarheidstraining voor jongens in de leeftijd van 13 tot 16 jaar die het lastig vinden om 'nee' te zeggen in een groep, die verlegen zijn, die niet altijd weten hoe voor zichzelf op te komen op een goede manier, die moeite hebben met aansluiting vinden bij leeftijdsgenoten en/of veel vrije tijd besteden aan computeren en gamen.Voor meer informatie over Boyz2Men klik hier.

Back to YOU!
Iedereen kent gevoelens van angst, onzekerheid, stress en spanning. Iedereen maakt vervelende dingen mee in zijn of haar leven; je relatie gaat uit. Je hebt ruzie. Je zit niet lekker in je vel. Je denkt dat je minder bent dan anderen of voelt je ongelukkig. In deze cursus leer je daar mee om te gaan. Voor meer informatie over Back to YOU!, klik hier.