ZaansFit

ZaansFit Gezonde Leefstijl (6-12 jaar)

Start in april, op de dinsdag in Zaandam!

De cursus ZaansFit Gezonde Leefstijl is een gratis en leuke cursus voor kinderen van 6-12 jaar die boven gezond gewicht zijn en hun ouders.
Jullie leren vaardigheden en kennis over gezonde voeding, beweging en opvoeden. Het is een interactieve cursus, waar plezier, fit worden, lekker in je vel zitten voorop staan. Samen met de pedagoog, dietist, fysiotherapeut en sportcoach gaan we kijken hoe we het eet- en beweeggedrag blijvend veranderen. Elke week gaan de kinderen lekker bewegen en ervaren welke sporten er allemaal zijn.

Voor meer informatie klik hier en om direct aan te melden klik hier.

ZaansFit Teens (12-16 jaar)

Gestart 8 maart om 16-17 uur in Sporthal Zaanstad-zuid

De cursus ZaansFit Teens is een gratis en leuke cursus voor jongeren van 12-16 jaar die boven gezond gewicht zijn en hun ouders. Jullie leren in 8 weken vaardigheden en kennis over gezonde voeding, omgaan met verleidingen, beweging en opvoeden. Het is een interactieve cursus, waar plezier, fit worden, lekker in je vel zitten voorop staan. Samen met de pedagoog, dietist, fysiotherapeut en sportcoach gaan we kijken hoe we het eet- en beweeggedrag blijvend veranderen. Om de week gaan de jongeren lekker bewegen en ervaren welke sporten er allemaal zijn.

Voor meer informatie klik hier en om direct aan te melden klik hier.

Contactgegevens cursusbureau:
Tel. nr: 075-6519292
E-mail: cursus@ggdzw.nl