ZaansFit

ZaansFit Gezonde Leefstijl (6-12 jaar)

Start altijd in januari en september. Eén in Krommenie en één in Zaandam. Vindt plaats op een dinsdag of donderdag van 16-17 uur. Locatie nog onbekend.

De cursus ZaansFit Gezonde Leefstijl is een gratis en leuke cursus voor kinderen van 6-12 jaar die boven gezond gewicht zijn en hun ouders.
Jullie leren vaardigheden en kennis over gezonde voeding, beweging en opvoeden. Het is een interactieve cursus, waar plezier, fit worden, lekker in je vel zitten voorop staan. Samen met de pedagoog, dietist, fysiotherapeut en sportcoach gaan we kijken hoe we het eet- en beweeggedrag blijvend veranderen. Elke week gaan de kinderen lekker bewegen en ervaren welke sporten er allemaal zijn.

Voor meer informatie en om direct aan te melden klik hier.

ZaansFit Teens (12-16 jaar)

Start altijd in januari en september. Januari 2019 start de groep bij voldoende aanmeldingen op het Zuiderzee College. Dag en tijdstip nog onbekend.

De cursus ZaansFit Teens is een gratis en leuke cursus voor jongeren van 12-16 jaar die boven gezond gewicht zijn en hun ouders. Jullie leren in 8 weken vaardigheden en kennis over gezonde voeding, omgaan met verleidingen, beweging en opvoeden. Het is een interactieve cursus, waar plezier, fit worden, lekker in je vel zitten voorop staan. Samen met de pedagoog, dietist, fysiotherapeut en sportcoach gaan we kijken hoe we het eet- en beweeggedrag blijvend veranderen. Om de week gaan de jongeren lekker bewegen en ervaren welke sporten er allemaal zijn.

Voor meer informatie klik hier en om direct aan te melden klik hier.

Contactgegevens cursusbureau:
Tel. nr: 075-6519292
E-mail: cursus@ggdzw.nl