Cursussen voor zwangere vrouwen

Cursus Zwanger, gezond en fit
Tijdens u zwangerschap wilt u fit blijven. U wilt ook weten wat u te wachten staat als de bevalling begint en natuurlijk als uw baby er is. Actief oefenen, ademhaling, bekkenbodem, weeën, ouderschap, daar gaan we uitgebreid op in. Voor meer informatie en inschrijven klik hier.

Cursus Zwangerschapsyoga
Tijdens de zwangerschap verandert er veel in uw lichaam. Zwangerschapsyoga ondersteunt een fitte en ontspannen zwangerschap en bereidt lichaam en geest voor op de bevalling. Voor meer informatie en inschrijven klik hier.

Individuele zwangerschapsbegeleiding
Individuele zwangerschapsbegeleiding is voor zwangere vrouwen die door een bijzondere reden niet mee kunnen doen aan een groepscursus. Het is een product op maat. Voor meer informatie en inschrijven klik hier.

Informatiebijeenkomst borstvoeding
Borstvoeding is goed voor uw baby, maar ook voor uzelf. Goede informatie vooraf stimuleert een soepele start van het geven van borstvoeding. Ook uw partner kan een belangrijke rol spelen bij het geven van borstvoeding. Voor meer informatie en inschrijven klik hier.

Cursus Babymassage
Babymassage is een natuurlijke manier om met uw baby te communiceren. In veel culturen hoort het tot de dagelijkse verzorging van de baby. Voor meer informatie en inschrijven klik hier.

Workshop Voorbereid bevallen
Workshop Voorbereid bevallen is een praktische workshop van één dagdeel waarin een fysiotherapeut u voorbereidt op uw bevalling. Voor meer informatie en inschrijven klik hier.  

Workshop met partner: De bevalling en daarna
Workshop: De bevalling en daarna is een praktische workshop ter voorbereiding op de bevalling en de eerste periode erna. Jullie gaan naar huis met handige oefeningen en tips & tricks. Voor meer informatie en inschrijven klik hier.