Heb jij behoefte aan informatie over middelen om een zwangerschap te voorkomen, maar weet je niet bij wie je hiervoor terecht kunt. Wij zijn er voor jou! Veel mensen denken bij anticonceptie meteen aan de pil of een spiraaltje, maar er zijn meer mogelijkheden.

Op maandagmiddag, woensdagochtend en vrijdagochtend is er bij ons een spreekuur seksuele gezondheid speciaal voor jongeren tot en met 24 jaar. Dit is gratis. Je kunt hier anoniem al je vragen stellen over seksualiteit. Onder andere over anticonceptie.

Wij kunnen jou laten zien welke anticonceptiemethoden er zijn en kunnen je helpen in het maken van een keuze die bij jou past. Hierin kijken we niet alleen naar de medische kant, maar ook naar wie je bent en in welke situatie je zit. Als er persoonlijke en/of praktische bezwaren zijn waardoor anticonceptie lastig is, kunnen we samen met je kijken naar mogelijke oplossingen.

Wil je alvast meer lezen over verschillende anticonceptiemethoden? Kijk dan eens op www.anticonceptievoorjou.nl en/of www.sense.info.

Wil je een afspraak maken? Dan kun je van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 uur en 10.30 uur bellen naar 075-6518363.