Rokers in heel Nederland stoppen in de maand oktober 28 dagen met roken. Als u erop let, merkt u dat u Stoptober overal om u heen hoort en ziet. Het Stoptober-magazine kunt u gratis halen in alle Kruidvat winkels. Ook dit jaar is een aantal bekende Nederlands te volgen in hun stopproces via social media en is het Stoptoberhuis gestart. 25 deelnemers uit heel Nederland krijgen daar intensieve begeleiding om samen de eerste week van niet-roken door te komen. De deelnemers zijn te volgen via Stoptober.tv. Hier vindt u ook allerlei filmpjes die u kunnen helpen bij het stoppen met roken. Liever luisteren? Beluister dan de podcast-serie van Stoptober ‘Stopcast’ via Spotify.

De GGD wenst alle deelnemers van Stoptober veel succes!

Wist u dat..
U niet op 1 oktober hoeft te starten met Stoptober. U kunt elke dag van oktober nog beginnen met 28 dagen stoppen met roken. Meld u aan via www.stoptober.nl .

Wilt u hulp bij stoppen met roken? Bekijk het aanbod in de regio op: https://www.ggdzw.nl/inwoners/gezondheid/gezonde-leefstijl/roken/stoppen-met-roken-hulp-in-zaanstreek-waterland/