Dromen over vakantie, dat is toch genieten? Gezond, veilig en bewust reizen maakt (thuiskomen van) de reis nog fijner. Daarom staat de GGD samen met het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Douane tijdens de Vakantiebeurs 2018 op het NLreist-plein.

De vakantiebeurs vindt plaats van 10 tot en met 14 januari in de Jaarbeurs te Utrecht. Op het NLreist-plein in hal 8 kunt u terecht voor een complete reisvoorbereiding en al uw vragen stellen.

Heeft u al vakantieplannen of wilt u meer weten over een goede reisvoorbereiding? De GGD helpt u graag onbezorgd op vakantie te gaan én gezond weer terug te komen. Ieder land heeft namelijk zijn eigen gezondheidsrisico’s. In onze GGD-stand krijgt u informatie van deskundige GGD verpleegkundigen over:

• vaccinaties op reis;
• veilig eten en drinken, hygiëne, diarree;
• maatregelen tegen muggen(beten) en gebruik van bijvoorbeeld malariapillen;
• omgaan met dieren i.v.m. risico op rabiës (hondsdolheid)

Bezoek de GGD stand en doe mee met de prijsvraag!

In de stand kunt u uw kennis testen met een quiz. Via sociale media en onze website kunt u meedoen aan een leuke prijsvraag. Maak elke beursdag kans op een leuke strandtas. Winnaars ontvangen automatisch bericht. Meer weten over de GGD-stand en de prijsvraag? Kijk op onze informatiepagina.

GGD: daar kunt u mee op reis!

Volg de adviezen van reis Gezond Gids Dirk en download de app: GGDreistmee