Met z’n allen 28 dagen stoppen met roken? Dat kan met Stoptober!

De vierde editie van Stoptober is 8 september van start gegaan. Stoptober geeft iedereen die wil stoppen met roken alle steun om 28 dagen niet te roken. En dat is belangrijk, want na een periode van 28 dagen niet roken, is de kans 5x groter dat je blijvend stopt met roken. In de afgelopen jaren zijn al meer dan 150.000 stoppers jou voorgegaan en hebben met elkaar bewezen dat Stoptober werkt. 

Ook GGD Zaanstreek-Waterland helpt jou tijdens Stoptober!
Op 8 september vond de landelijke kick-off van Stoptober in Amsterdam plaats. En vanaf 1 oktober 2017 start de 28 dagen niet roken reis. Alle GGD’en nemen deel aan Stoptober en vele organiseren tal van activiteiten om stoppers te ondersteunen. Zo rijdt ook dit jaar de Stoptober-camper weer door het land. Op woensdag 27 september van 9 uur tot 11 uur staat de Stoptober-camper op de markt in Wormerveer. Bij de Stoptober-camper kun je terecht voor al je vragen over stoppen met roken bij een GGD medewerker, preventiewerker van Brijder of stopcoach. 

Meedoen aan Stoptober
Vanaf 8 september 2017 kun je je inschrijven voor Stoptober via de website http://www.stoptober.nl/. Op die manier maak je gebruik van alle steun die Stoptober je te bieden heeft, zoals een gratis app, magazine en een livestream van het Stophuis, waar 50 Nederlanders zich vrijwillig laten 5 dagen en 5 nachten opsluiten in een kazerne in Grave. De Stoptober-app kan je vanaf 28 september downloaden (met bewijs van inschrijving). De 28 dagen niet roken-reis start vervolgens op 1 oktober. 

Stoptober voor bedrijven
Naast ondersteuning voor individuele deelnemers, heeft Stoptober een speciaal aanbod voor bedrijven en organisaties die stoppen met roken bij hun medewerkers onder de aandacht willen brengen. Bedrijven kunnen via https://bedrijven.stoptober.nl/ promotiematerialen bestellen en trainingen aanvragen.

Kijk voor meer informatie over Stoptober op http://www.stoptober.nl/