Theatervoorstelling Voor je het weet zijn ze groOt

Zaandam, 9 maart 2020

Theatervoorstelling, voor je het weet zijn ze groOt

In maart en april kunt u gratis naar de interactieve theatervoorstelling ‘Voor je het weet zijn ze groOt’. Deze voorstelling speelt op maandag 23 maart is om 19.45 uur bij Korfbalvereniging Groen-Geel/IJskoud de beste in Wormer. Dinsdag 24 maart spelen de acteurs in buurthuis de Zuidhoek, Wilgenstraat 11 in Zaandam om 19.30 uur. Donderdag 9 april spelen de acteurs in de Kunstgreep in Oostzaan om 19.45 uur.

‘Voor je het weet zijn ze groOt’ is een voorstelling voor ouders met kinderen op de basisschool (groep 1 t/m 8). De voorstelling is ook geschikt voor ouders die de Nederlandse taal minder goed spreken.
Aan bod komen de volgende onderwerpen: computeren, t.v. kijken, actief (buiten)spelen, ontbijten en snoepen/snacken/zoete dranken. Tijdens het theater spelen de acteurs opvoedsituaties die u vast herkent. De situatie tussen ouder en kind loopt soms uit de hand. Hoe kan dat anders? De acteurs bedenken samen met het publiek wat u kunt doen om situaties op te lossen of voor te zijn.

U kunt zich aanmelden door te mailen naar skloet@ggdzw.nl.

Meer informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen via skloet@ggdzw.nl.

Noot voor de redactie:
Voor vragen omtrent dit persbericht kunt u contact opnemen met Annelijn de Ligt Projectleider Gezond Opgroeien in Zaanstreek-Waterland, via 06 11 65 00 90 of AdeLigt@ggdzw.nl.

GGD Zaanstreek-Waterland
Vurehout 2
1507 EC Zaandam

Klik hier voor het pdf-bestand van het persbericht Theatervoorstelling Voor je het weet zijn ze grOot