Werken bij de GGD

GGD Zaanstreek-Waterland beschermt, bewaakt en bevordert de gezondheid en de veiligheid van de ruim 325.000 inwoners in de regio. Een preventieve en collectieve aanpak staat hierbij voorop. Waarbij we in het bijzonder aandacht hebben voor het stimuleren van de betrokkenheid van de inwoners en uitgaan van hun eigen kracht. Daarnaast brengt de GGD de gezondheidssituatie van de bevolking in kaart en adviseert de gemeenten uit het werkgebied over het te voeren volksgezondheidsbeleid.

De GGD werkt, met ongeveer 350 professionals, voor de gemeenten Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend, Waterland, Wormerland, Zaanstad. Dit doen we volgens de kernwaarden deskundig, proactief, samenwerkend en ondernemend. De organisatie kent korte lijnen, een informele werksfeer en is onderverdeeld in drie sectoren: Strategie & Ontwikkeling, Preventie & Zorg en Bedrijfsvoering. GGD Zaanstreek-Waterland werkt aan een verdere ontwikkeling van de organisatie om in te kunnen blijven spelen op veranderende vragen uit omgeving.

GGD Zaanstreek-Waterland zoekt mensen die met passie werken aan de gezondheid van de regio. Uw deskundigheid is uw voornaamste kracht en met uw omgevingsbewustzijn maakt u het verschil. U kijkt over uw werkgrenzen heen en zoekt waar mogelijk de samenwerking op voor het beste resultaat. Samen werken wij aan een gezonde en veilige regio! Herkent u zichzelf hierin? Houd dan onze vacatures in de gaten. Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Bekijk hier de vacatures.