Nieuwe priklocaties in Purmerend vanaf 1 december

Inwoners kunnen woensdag 30 november tussen 10.30 – 18.30 uur voor het laatst een coronaprik halen op de priklocatie op het evenemententerrein in Purmerend. Vanaf 1 december sluit deze priklocatie haar deuren. Hiervoor in de plaats komen er 2 pop-uplocaties in Purmerend.

Lees verder

Zien drinken doet drinken

Het voorbeeldgedrag van ouders en van andere volwassenen in de omgeving van een kind, doet ertoe. Geen alcohol drinken in het bijzijn van kinderen en jongeren maakt de kans kleiner dat ze op jonge leeftijd beginnen met alcoholgebruik. De landelijke campagne ‘Zien drinken doet drinken’, in de week van 7 november, wil ouders hiervan bewust maken.

Lees verder

Zwanger; taal en voorlezen

In de maanden november en december organiseren GGD Zaanstreek-Waterland en De Bieb weer bijeenkomsten ‘Zwanger; taal en voorlezen’. Woon je in Zaanstad? Dan kun je op donderdag 10, 17 november of 8 december 2022 hier van 19.30 tot 20.30 uur tips en kunt vragen stellen over de taalontwikkeling van je baby.

Lees verder

Vanaf 1 november zonder afspraak een herhaalprik

Vanaf dinsdag 1 november 2022 kunt u zonder afspraak een herhaalprik tegen corona halen op onze priklocaties in AcTivegebouw, Industrieweg 10 in Assendelft en Evenemententerrein, Purmerenderweg P1 in Purmerend. U kunt hier dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.30 en 18.30 uur terecht.

Lees verder