Opvoeden en opgroeien

""

Let op: de GGD vraagt u nooit om te betalen voor een afspraak. Ook niet als u de afspraak gemist heeft. Ontvangt u een mail of bericht met het verzoek tot betaling voor een (gemiste) afspraak? Betaal dan niets. Het helpt u als u de mail doorstuurt aan ons: helpdeskict@ggdzw.nl.

De Jeugdgezondheidszorg van GGD Zaanstreek-Waterland ondersteunt ouders, verzorgers en kinderen bij het opvoeden en opgroeien, vanaf de zwangerschap tot 18 jaar. Voor ouders met kinderen tot 4 jaar is het consultatiebureau een vertrouwde plek voor vragen over hun baby en peuter. Je vindt het consultatiebureau in de Centra voor Jeugd en Gezin (CJG), de Centra Jong (CJ) en het Middelpunt in Landsmeer. Gaat je kind naar de basisschool of voortgezet onderwijs, dan blijven we verbonden. We bieden dan informatie passend bij de leeftijd en doen gezondheidsonderzoek op school en op onze CJ- en CJG-locaties.

Je kunt ons van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur bereiken via telefoonnummer 075 – 651 83 40, of vul het contactformulier Jeugdgezondheidszorg in.

Klik hier voor een overzicht waarvoor je bij de Jeugdgezondheidszorg (JGZ) terecht kunt.

 

Voor jongeren - Jouw GGD

Op deze site vind je antwoord op vragen over je lichaam, je gevoel of dingen waar je thuis liever niet over praat. Je kunt ook chatten met een van onze medewerkers.

GroeiGids-app

Deze app biedt jou als (aanstaande) ouder betrouwbare voorlichting en inzicht in de ontwikkeling, gezondheid en opvoeding van je kind.

Mijn Kinddossier

In ons digitaal ouderportaal vind je informatie over de ontwikkeling van je kind, groeicurves en afspraken met de Jeugdgezondheidszorg.