Direct naar de inhoud

Werken bij de GGD

""

Wil jij bijdragen aan een gezonde en veilige leefomgeving? En werk je graag in een organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer? Dan is een baan bij de Gemeenschappelijke Gezondheidsdienst (GGD) Zaanstreek-Waterland misschien wel iets voor jou!

Bekijk hieronder onze vacatures. Wij zetten onze vacatures op dezelfde tijd in- en extern uit.

 

De GGD in Zaanstreek-Waterland

Zaanstreek-Waterland is een dynamische en gevarieerde regio, die bestaat uit de gemeenten Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend, Waterland, Wormerland en Zaanstad. Een omgeving met gevarieerde dynamieken: van grootstedelijke problematiek tot de uitdagingen van een uitgestrekt landelijk gebied. Van lintbebouwing tot grote stad; zo afwisselend als de regio is, zo divers zijn ook de gezondheidsvraagstukken waar wij aan werken.

GGD Zaanstreek Waterland en de gemeenten in de regio willen hun inwoners helpen zich positief gezond(er) te voelen en gezonde keuzes te maken, in een omgeving die uitnodigt tot gezond gedrag. We werken regionaal samen met het doel inwoners in de regio Zaanstreek Waterland zo veel mogelijk gelijke kansen te bieden op een gezond leven. Vanuit het gedachtengoed van ‘positieve gezondheid’ zetten we in op het positief benaderen van gezondheidsvraagstukken. We willen inwoners helpen gezonde keuzes te maken.

GGD Zaanstreek-Waterland is op het gebied van publieke gezondheid de belangrijkste uitvoerende organisatie in deze regio. Met ongeveer 500 deskundige professionals werken we samen met de gemeenten iedere dag aan een gezonde en veilige omgeving van de ruim 341.000 inwoners in de regio. Centraal staat het voorkomen van gezondheidsrisico’s en ziekten, via een gemeenschappelijke aanpak. Bijvoorbeeld door het voorkomen en bestrijden van infectieziekten, het bieden van jeugdgezondheidszorg en het geven van milieu-advies.

Word je onze collega, dan werk je proactief mee aan de uitdagingen waar we voor staan. Dit doe je natuurlijk niet alleen. We maken gebruik van de expertise en deskundigheid van collega’s, de gemeenten en netwerkpartners om tot het beste resultaat te komen. Zolang het werk het toelaat, krijg je de ruimte om soms thuis en dan weer op één van onze locaties te werken. Altijd in goed overleg.

Onze arbeidsvoorwaarden

Inclusieve organisatie

GGD Zaanstreek-Waterland is een inclusieve organisatie. Naast je kwaliteiten, talenten en motivatie breng je ook je leeftijd, geaardheid, achtergrond of arbeidsbeperking mee. Je bent van harte welkom!

Gezonde organisatie

GGD Zaanstreek-Waterland staat niet alleen voor de gezondheid van de inwoners uit de regio, maar ook voor de gezondheid van onze eigen medewerkers. We voeren daarom een actief gezondheidsbeleid.

SKJ

Heb je geen SKJ (meer) en kom je er wel voor in aanmerking? Wij kunnen je helpen met het halen van een SKJ registratie als je deze voor een functie bij ons nodig hebt.