Werken bij de GGD

""

Wil jij bijdragen aan een gezonde en veilige leefomgeving? Ben je deskundig, proactief, samenwerkend en ondernemend? En werk je graag in een organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer? Dan is een baan bij GGD Zaanstreek-Waterland misschien wel iets voor jou. Wij werken voor de gemeenten Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend, Waterland, Wormerland en Zaanstad. Met ongeveer 650 professionals beschermen, bewaken en bevorderen we de gezondheid van iedereen in de regio.

Bekijk hieronder onze vacatures. Wil je werken bij de GGD, maar zijn er op dit moment geen vacatures? Stuur ons dan je open sollicitatie, via vacatures@ggdzw.nl. Vermeld daarbij de functie waarvoor je graag in aanmerking komt. We kijken uit naar je reactie. Bekijk hier onze arbeidsvoorwaarden.

Ben je zzp’er, werk je voor een uitzend- of detacheringsbureau? Vanaf 1 februari 2022 gaat GGD Zaanstreek-Waterland met een dynamisch aankoopsysteem (DAS) werken.  Dit betekent, dat de GGD alle opdrachten voor tijdelijke functies via www.ggdzwhuurtin.nl bekendmaakt. Schrijf je hier, zodat je kunt reageren op functies.

  • Ik werk bij de GGD