Werken bij de GGD

""

Wil jij bijdragen aan een gezonde en veilige leefomgeving? Ben je deskundig, proactief, samenwerkend en ondernemend? En werk je graag in een organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer? Dan is een baan bij GGD Zaanstreek-Waterland misschien wel iets voor jou. Wij werken voor de gemeenten Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend, Waterland, Wormerland en Zaanstad. Met ongeveer 650 professionals beschermen, bewaken en bevorderen we de gezondheid van iedereen in de regio.

Bekijk hieronder onze vacatures. Wil je werken bij de GGD, maar zijn er op dit moment geen vacatures? Stuur ons dan je open sollicitatie, via vacatures@ggdzw.nl. Vermeld daarbij de functie waarvoor je graag in aanmerking komt. We kijken uit naar je reactie. Bekijk hier onze arbeidsvoorwaarden.

Ben je zzp’er, werk je voor een uitzend- of detacheringsbureau? GGD Zaanstreek-Waterland werkt met een dynamisch aankoopsysteem (DAS).  Dit betekent, dat de GGD alle opdrachten voor tijdelijke functies via www.ggdzwhuurtin.nl bekendmaakt. Schrijf je hier, zodat je kunt reageren op functies.

Wij zetten onze vacatures gelijktijdig in- en extern uit.
Wij nodigen mensen met een arbeidsbeperking nadrukkelijk uit om te solliciteren.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures stellen wij niet op prijs.

EVC en SKJ

Heb je een mbo diploma, maar veel relevante werkervaring en werkervaring op hbo-niveau? En vragen wij een hbo diploma voor een functie? Wij kunnen je helpen met een EVC traject.

Heb je geen SKJ (meer) en kom je er wel voor in aanmerking? Wij kunnen je helpen met het halen van een SKJ registratie als je deze voor een functie bij ons nodig hebt.

  • Ik werk bij de GGD