Op 13 januari sluit GGD Zaanstreek-Waterland de priklocatie in het gemeentehuis in Middenbeemster. Deze was sinds 23 december jl. in gebruik vanwege de grote hoeveelheid afspraken voor de boosterprik.

Voldoende capaciteit

De corona boostercampagne verloopt heel snel. De meeste mensen, die dat willen, hebben de boosterprik al gekregen of een afspraak hiervoor gemaakt. Er is op dit moment genoeg plek op de priklocaties in Purmerend en Zaandam om inwoners van onze regio een boosterprik te geven. Daarom kan de priklocatie in Middenbeemster dicht. Op woensdagochtend zet de GGD hier nog boosterprikken.

17 januari vrije inloop

Met het oog op eventuele ontwikkelingen in de boostercampagne, blijft het gemeentehuis grotendeels ingericht als priklocatie. Op deze manier kan de GGD het gebouw snel weer gebruiken, als dat nodig is. Zo is de priklocatie op maandag 17 januari al in bedrijf voor de mensen die hier voor die dag een afspraak hadden gepland. Inwoners uit de regio kunnen hier dan ook zonder afspraak tussen 8.00 en 14.00 uur terecht voor een eerste, tweede corona prik of een boosterprik.