Tussen 8 en 12 februari  is het de landelijke Week van de Liefde! Deze week organiseren Rutgers en Soa Aids Nederland elk jaar om relationele en seksuele vorming op vso-, vo-, praktijk-, en mbo-scholen op de kaart te zetten. Dit jaar is de week helemaal digitaal. Als docent kunt u verschillende online trainingen volgen. Ook is er allerlei materiaal en informatie beschikbaar. Dit aanbod kunt u hier vinden.

Wat is de Week van de Liefde?

De Week van de Liefde is een leuke, laagdrempelige manier en een goed begin om met de hele school aandacht te geven aan relationele en seksuele vorming. Docenten ervaren hoe leerlingen op de lessen reageren. En merken hoe zinvol het is om ze te geven. De themaweek helpt om uiteindelijk structureel aandacht te geven aan dit thema en om het een plek te geven in het schoolplan. 

Wilt u meer informatie over de Week van de Liefde, of wilt u een van de online activiteiten volgen? Kijk op https://www.seksuelevorming.nl/weekvandeliefde

Aan de slag!

Heeft u subsidie ontvangen vanuit de Gezonde School voor het onderwerp Relaties & Seksualiteit? Dan is deze week misschien een goed moment om met het onderwerp te beginnen! Heeft u vragen over hoe nu het beste met het thema aan de slag te gaan? Neem contact op met Maite Mutsaers, mmutsaers@ggdzw.nl.