Het KNMI geeft voor het hele land voor zondag 7 februari code rood (weeralarm) af vanwege sneeuw in combinatie met veel wind en lichte tot matige vorst. Daarom sluiten alle teststraten van GGD Zaanstreek-Waterland en onze vaccinatielocatie De Beuk in Purmerend.

Wat betekent dit voor uw afspraak op 7 februari?

Uw testafspraak of vaccinatieafspraak gaat niet door. U krijgt hierover per telefoon of SMS bericht. Hierbij wordt het volgende gemeld:

  • Als u een afspraak heeft voor een coronatest, belt u voor het inplannen van een nieuwe afspraak met het landelijk callcenter: 0800 – 1202.
  • Als u een afspraak heeft voor een vaccinatie, belt u voor het inplannen van een nieuwe afspraak met het landelijke callcenter. Dit nummer staat in uw uitnodigingsbrief.

Mocht het vanwege mogelijk lange wachttijden of andere omstandigheden dit weekend niet lukken het callcenter te bereiken, kunt u ook na het weekend de afspraak opnieuw inplannen.

Afhankelijk van de weersverwachtingen bekijkt de GGD in de loop van zondag 7 februari wat dit betekent voor de opening en openingstijden van onze teststraten en vaccinatielocatie op maandag 8 februari en de rest van die week.