In de maanden november en december organiseren GGD Zaanstreek-Waterland en De Bieb weer bijeenkomsten ‘Zwanger; taal en voorlezen’. Woon je in Zaanstad? Dan kun je op donderdag 10, 17 november of 8 december 2022 hier van 19.30 tot 20.30 uur tips en kunt vragen stellen over de taalontwikkeling van je baby. De logopedist van GGD Zaanstreek-Waterland en de BoekStartcoach van De Bieb verzorgen deze gratis bijeenkomst via Zoom. Dus je kunt het thuis volgen.

Wist je dat de baby in je buik jouw stem al heel snel kan horen en herkennen? Als je 24 weken zwanger bent, dan is je kindje hier zelfs actief naar aan het luisteren! Het is daarom heel leuk en gezellig om tijdens je zwangerschap contact te maken met je baby. Als je praat, liedjes zingt en/of kleine rijmpjes of verhaaltjes voorleest, reageert je baby op je stem.
Wil je meer hierover weten? Bekijk het filmpje over de bijeenkomst: https://youtu.be/11uE5mvHoKg. En geef je op voor de bijeenkomst! Ook je partner kan meedoen! Na aanmelding krijg je een link en een wachtwoord waarmee je kunt deelnemen.