Ben je zwanger en wil je graag fit blijven tijdens je zwangerschap? Misschien is de cursus zwangerschapsyoga van GGD Zaanstreek-Waterland iets voor jou? Op maandag 31 januari starten we van 20-21.15 uur een nieuwe cursus bij Bee Strong, Wilhelminalaan 1 Purmerend. Deze geven we online als de coronamaatregelen daarom vragen.

Zwangerschapsyoga is hetzelfde als gewone yoga alleen zijn de oefeningen aangepast op je zwangere lijf. De oefeningen zijn licht, niet inspannend. Ze helpen je sterk en fit te blijven of te worden tijdens je zwangerschap en je lichaam voor te bereiden op de bevalling. Bovendien maakt yoga je mentaal sterker. Het beste kun je tussen de 22ste en 28ste week van je zwangerschap starten met de cursus. Vrouwen die in dezelfde periode zijn uitgerekend proberen we samen te plaatsen. De cursus bestaat uit 10 lessen: 9 vóór de bevalling (waarvan 1 partneravond) en 1 erna.

  • De lessen duren 1 uur en 15 minuten.
  • Trek soepel zittende kleding aan.
  • De eigen bijdrage voor de cursus is €90,-

Kijk voor meer informatie en aanmelding op https://ggdzw.opleidingsportaal.nl/aanbod?categorieId=3806&opleidingssoortId=40878.