GGD Zaanstreek-Waterland is al jaren een erkende opleidingsinstelling en leidt artsen op tot specialisten Maatschappij & Gezondheid. Bij ons kun je zowel de eerste als de tweede fase tot arts M&G volgen. We vinden het belangrijk dat de AIOS genoeg ruimte krijgt om naast de uitvoerende werkzaamheden (verdiepende) opdrachten uit te voeren die het sociaal domein raken en die liggen in het interessegebied van de AIOS.

GGD Zaanstreek-Waterland is een middelgrote GGD en verzorgt de Jeugdgezondheid (JGZ) voor jeugdigen van 0- 18 jaar in de gemeenten Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend, Waterland, Wormerland en Zaanstad. De JGZ heeft circa 300 medewerkers die werken vanuit 20 locaties in de regio. Dat wij een middelgrote GGD zijn, heeft veel voordelen. Je werkt in een klein team en kent toch snel alle collega-artsen van de GGD. De samenwerking met de teammanagers verloopt zo dat er genoeg ruimte is om ook GGD-brede zaken aan te pakken die gelijk in het werkveld terecht kunnen komen. Kortom, een leuke en dynamische leeromgeving in een organisatie die volop in beweging is.

Als je in aanmerking wilt komen voor een opleidingsplaats bij ons kun je solliciteren via de volgende website: www.artsmg.nl. Je kunt dan GGD Zaanstreek-Waterland aangeven als gewenste opleidingsinstelling.