Update 21 februari: testlocatie aan de Ronde Tocht in Zaandam blijft ook woensdag 23 februari nog gesloten. De locatie is beschadigd door de storm en kan door aanhoudende harde wind niet eerder dan woensdag gerepareerd worden. Mensen die al een afspraak hadden op deze locatie worden door de GGD gebeld.

20 februari

Een aantal test- en priklocaties liep vrijdag stormschade op. Er wordt hard gewerkt aan het herstel. Ook houdt de GGD rekening met opnieuw harde wind. Dit houdt in dat zondag 20, maandag 21 en dinsdag 22 februari (update 21/2: testlocatie Ronde Tocht Zaandam blijft ook woensdag 23 februari dicht) niet alle locaties open kunnen. Hier vindt u een overzicht van de locaties en gewijzigde opening:

Priklocaties

– Alle priklocaties zijn gesloten tot en met 22 februari. Dit geldt ook voor de pop up locaties. Vanaf woensdag 23 februari openen de locaties weer volgens planning.

Testlocaties

– Purmerend, Burgemeester Kooimanweg 14, 1442 BZ in Purmerend is open als normaal.

– Volendam, Parkeerplaats Parallelweg, opent vanaf maandag 21 februari weer als normaal.

– Krommenie, terrein van de NS, Krommenie/Assendelft aan de Teunis Glijnisweg blijft maandag 21 februari dicht en opent vanaf dinsdag 22 februari weer als normaal.

– Zaandam, Ronde Tocht 11, 1507 CC in Zaandam, blijft tot en met woensdag 23 februari gesloten en opent donderdag 24 februari als normaal. (update 21/2)

Alle mensen met een prikafspraak zijn gebeld. Mensen met een testafspraak vragen we zelf een nieuwe afspraak te maken.