Update 31/1: Ook de testlocatie bij station Krommenie/Assendelft (Teunis Glijnisweg) blijft gesloten. De GGD vraagt mensen met een afspraak om niet naar de testlocatie te komen en een nieuwe afspraak te maken.

Maandag 31 januari blijven de vaccinatielocatie in Purmerend (evenemententerrein) en de testlocaties aan de Ronde Tocht en de Vermiljoenweg in Zaandam de hele dag gesloten in verband met de te verwachten storm.

De GGD heeft telefonisch contact opgenomen met de mensen die maandag op de vaccinatielocatie in Purmerend een afspraak hadden staan. Met deze mensen is een nieuwe afspraak gemaakt.

De mensen die maandag een testafspraak hebben op de testlocaties die dicht blijven, probeert de GGD per sms te bereiken. Mensen die niet bereikt worden, worden maandag opgevangen bij de gesloten testlocaties en zullen een nieuwe testafspraak moeten maken.

Deze locaties zijn maandag 31 januari wel open als normaal:

  • De vaccinatielocatie PG1 in Zaandam, elke dag open van 10.30 tot 18.30 uur, ook zonder afspraak.
  • De testlocaties aan de Burg. Kooimanweg in Purmerend en de mobiele testlocaties in Krommenie/Assendelft en Volendam. Voor een coronatest is een afspraak noodzakelijk. Meer informatie vindt u op: https://www.ggdzw.nl/coronatest/