Sinds kort is de boostercampagne gestart. Dat betekent dat mensen van oud tot en met 18 jaar en medewerkers uit de zorg een extra prik (boosterprik) tegen corona mogen halen. In een latere fase wordt deze groep mogelijk verder uitgebreid. De GGD en de gemeenten willen dat inwoners snel en dichtbij een extra prikken kunnen krijgen. Daarom kunnen inwoners terecht in Zaanstad, Purmerend en Middenbeemster voor een extra prik.

In Zaandam blijft de huidige priklocatie PG1 (Pieter Ghijsenlaan 1) in gebruik tot het voorjaar van 2022. In Purmerend is een priklocatie op het evenemententerrein aan de Purmerenderweg (kruising Westerweg). Op dit terrein zijn tijdelijk een tentpaviljoen en een parkeerterrein ingericht. In Middenbeemster komt een priklocatie in het gemeentehuis van Beemster, Rijn Middelburgstraat 1.

Met het oog op uitbreiding van de boostercampagne is de verwachting dat de GGD tot en met november 2022 priklocaties in gebruik heeft voor de boostercampagne. U kunt de boosterprik alleen krijgen op afspraak en als u hiervoor bent opgeroepen of uitgenodigd op basis van uw leeftijd of vanwege het werk dat u doet.

Hebt u vragen over de extra prik (boosterprik) klik dan hier  of kijk op www.coronavaccinatie.nl.