Ik heb een opvoedvraag

""

Je kunt bij onze Jeugdgezondheid altijd terecht voor advies en ondersteuning rond de opvoeding van jouw kind(eren) van 0 tot 18 jaar. Dit kan op een aantal manieren, bijvoorbeeld door online een vraag te stellen, een inloopspreekuur te bezoeken of een persoonlijke afspraak te maken

Jouw GGD

Speciaal voor jongeren. Op deze site vind je antwoord op vragen over je lichaam, je gevoel of dingen waar je thuis liever niet over praat. Je kunt ook chatten met een van onze medewerkers.

GroeiGids-app

Deze app biedt jou als (aanstaande) ouder betrouwbare voorlichting en inzicht in de ontwikkeling, gezondheid en opvoeding van je kind.

MijnKinddossier

In ons digitaal ouderportaal vind je informatie over de ontwikkeling van je kind, groeicurves en afspraken met de Jeugdgezondheidszorg.

Ik wil het inloopspreekuur bezoeken

Bezoek een inloopspreekuur van het consultatiebureau voor vragen aan een jeugdverpleegkundige en voor het wegen van je kindje.

Ik wil online een opvoedvraag stellen

Stel online jouw opvoedvraag aan onze pedagoog.

Ik wil een afspraak maken voor het logopediespreekuur

Op een groot aantal locaties van het Centrum Jong en Centrum voor Jeugd en Gezin organiseren we een (gratis) logopediespreekuur. Je kunt hier terecht met vragen, twijfels en zorgen over het praten of eten en drinken van je kind van 0 tot 4 jaar. De logopedist kijkt hoe je kind praat, eet en/of drinkt en geeft advies.

Ik wil een afspraak maken voor het opvoedspreekuur

Tijdens het opvoedspreekuur spreek je met een van onze pedagogen (opvoeddeskundigen) over het opgroeien en opvoeden van jouw kind. De pedagoog kan je advies en ondersteuning geven. Eventueel kunnen er meerdere gesprekken volgen.
Aan deze gesprekken zijn geen kosten verbonden! Je kunt online een afspraak maken voor het opvoedspreekuur.

Ik wil iets vragen aan mijn eigen jeugdverpleegkundige of jeugdarts

Je kunt ook contact opnemen met jouw eigen jeugdverpleegkundige of jeugdarts. Maak een afspraak via telefoonnummer 075 – 651 83 40, of vul het contactformulier Jeugdgezondheidszorg in.