Een opvoedcursus volgen

""

Opvoeden is niet altijd makkelijk. Een opvoedcursus kan dan helpen. We geven je in onze cursussen graag tips en handvatten voor een opvoeding die bij jou en je kind past.

Jouw GGD

Speciaal voor jongeren. Op deze site vind je antwoord op vragen over je lichaam, je gevoel of dingen waar je thuis liever niet over praat. Je kunt ook chatten met een van onze medewerkers.

GroeiGids-app

Deze app biedt jou als (aanstaande) ouder betrouwbare voorlichting en inzicht in de ontwikkeling, gezondheid en opvoeding van je kind.

MijnKinddossier

In ons digitaal ouderportaal vind je informatie over de ontwikkeling van je kind, groeicurves en afspraken met de Jeugdgezondheidszorg.

Wil je een opvoedcursus volgen in Oostzaan, Wormerland of Zaanstad?

Dan kun je terecht bij Cursusbureau Zaanstreek. Hier kunnen (aanstaande) ouders/verzorgers, kinderen, jongeren tot 23 jaar, professionals en vrijwilligers een cursus of training volgen over opvoeden en opgroeien. Op de website vind je het hele cursus- en groepsaanbod en kun je je aanmelden. Zonder verwijzing en vaak gratis.

Wil je een opvoedcursus volgen in Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer, Purmerend of Waterland?

Kijk voor het cursussen en trainingen over opvoeden en opgroeien op de website van het Centrum voor Jeugd en Gezin: Beemster, Edam-Volendam, Purmerend, Waterland of op de website van het Middelpunt van Landsmeer.