Afspraak maken SENSE/SOA consult

Een SENSE/SOA consult is uitsluitend op afspraak! Je kunt online een afspraakverzoek indienen. Het online aanvragen van een soa consult betekent niet automatisch dat je in aanmerking komt voor een afspraak, het kan zijn dat je na een zorgvuldige intake, alsnog naar de huisarts wordt verwezen. Daarnaast is het mogelijk om telefonisch een afspraak te maken via (0900) 254 54 54, op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 - 11.00 uur. Je wordt dan doorverbonden met een doktersassistente die je een aantal vragen stelt om de juiste afspraak in te plannen. Het is bij een telefonische intake ook mogelijk dat je toch wordt verwezen naar je huisarts.

Wat zijn de openingstijden van het SENSE/SOA-spreekuur?

Op maandagmiddag, woensdagochtend en vrijdagochtend zijn er SENSE/SOA-spreekuren.

Wat kost een consult?

Aan de spreekuren zijn geen kosten verbonden.

Op welke locatie wordt het SENSE/SOA-spreekuur gehouden?

De spreekuren vinden plaats op het hoofdkantoor van GGD Zaanstreek-Waterland, Vurehout 2 in Zaandam. Direct achter het station, gratis parkeergelegenheid.

Wat is de werkwijze van het SENSE/SOA-spreekuur?

Bij binnenkomst meld je je bij de receptie. De receptioniste wijst je de weg. Nadat de assistente je gegevens administratief verwerkt heeft word je binnengeroepen bij de sociaal verpleegkundige. Zij bespreekt de reden van je komst met je en wat er nodig is in jouw geval.

We streven ernaar om je op de afgesproken tijd te helpen. Echter dit lukt niet altijd door verschillende omstandigheden (te laat komen van eerdere cliënten, spoedgevallen, uitgelopen consult, enz.). Een onderzoek duurt gemiddeld tussen de 15 en 45 minuten.

Ben je verhinderd?
Stuur dan zo snel mogelijk een e-mail naar sense@ggdzw.nl om je afspraak af te zeggen. Vergeet niet in de e-mail aan te geven op welke datum en tijd de afspraak is ingepland en geef in de e-mail ook duidelijk je naam en geboortedatum aan.

Uitslagen en behandelingen
De uitslagen zijn online op te vragen of via de button op de homepage. Let er op dat inloggen alleen mogelijk is nadat je een e-mail hebt ontvangen met het bericht dat je uitslagen bekend zijn. Je kunt ook telefonisch je uitslagen opvragen op maandag t/m vrijdag van 09.00 - 11.00 uur via telefoonnummer (0900) 254 54 54. Houdt er rekening mee dat het 7 tot 10 dagen duurt voordat de uitslagen bekend zijn.