Nieuwsbrieven

""

Blijft u graag op de hoogte van de activiteiten van GGD Zaanstreek-Waterland? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief Openbare Gezondheidszorg of een van onze themanieuwsbrieven. Hiermee informeren we professionals, samenwerkingspartners, gemeenten en inwoners over actuele ontwikkelingen en lopende projecten. Op deze pagina leest u meer over onze verschillende nieuwsbrieven. Ook kunt u eerder verschenen nieuwsbrieven lezen.

Ik wil op de hoogte blijven

Meld u aan voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich op elk moment weer afmelden.

Nieuwsbrief Openbare Gezondheidszorg

De nieuwsbrief Openbare Gezondheidszorg verschijnt drie keer per jaar. Met deze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en lopende projecten waar wij een rol in spelen. Interessant voor zowel professionals als inwoners van de regio.

Eerder verschenen edities

Nieuwsbrief Epidemiologie (gezondheidsonderzoek)

De nieuwsbrief Epidemiologie brengt u op de hoogte van regionale en landelijke resultaten van GGD- onderzoek op het gebied van gezondheid, leefstijl, welzijn en zorg bij alle leeftijdsgroepen. Relevant voor professionals die zich bezighouden met gezondheidsbeleid en voor andere geïnteresseerden.

Eerder verschenen edities

Nieuwsbrief Gezond op school, basisonderwijs

Met de nieuwsbrief ‘Gezond op school’ informeren we professionals binnen het basisonderwijs over gezondheidsbevordering. We houden u op de hoogte van actuele regionale en landelijke ontwikkelingen. Ook vindt u hierin informatie over onze activiteiten op het gebied van gezonde leefstijl. U kunt deze praktische informatie gebruiken bij het optimaliseren van een gezond leefklimaat op uw school. Uiteraard kunt u de inhoud van de nieuwsbrief ook gebruiken in uw eigen nieuwsbrief.

Eerder verschenen edities

Nieuwsbrief Gezond op school, voortgezet onderwijs

Met de nieuwsbrief ‘Gezond op school’ informeren we professionals binnen het voortgezet onderwijs over gezondheidsbevordering. We houden u op de hoogte van actuele regionale en landelijke ontwikkelingen. Ook vindt u hierin informatie over onze activiteiten op het gebied van gezonde leefstijl. U kunt deze praktische informatie gebruiken bij het optimaliseren van een gezond leefklimaat op uw school. Uiteraard kunt u de inhoud van de nieuwsbrief ook gebruiken in uw eigen nieuwsbrief.

Eerder verschenen edities

Nieuwsbrief Infectieziekten

Met de nieuwsbrief Infectieziekten houden we huisartsen op de hoogte van actuele regionale en landelijke ontwikkelingen op het gebied van infectieziekten.

Eerder verschenen edities

Nieuwsbrief Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) Zaanstad

Met de nieuwsbrief Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) informeren we professionals over activiteiten op het gebied van gezonde leefstijl voor jongeren in Zaanstad. Naast de algemene nieuwsbrief van JOGG-Zaanstad, is er een editie voor onderwijs en kinderopvang. Hierin staan nieuwtjes speciaal voor kinderopvang, scholen en andere geïnteresseerden. Ook is er een editie voor professionals. Hiermee houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen rond de ketenaanpak en gezondheidsnetwerken in Zaanstad.

2021

Eerder verschenen edities

Nieuwsbrief JOGG-Zaanstad, algemeen

Nieuwsbrief JOGG-Zaanstad, editie onderwijs en kinderopvang

Nieuwsbrief JOGG-Zaanstad, editie gezondheidsnetwerken

Nieuwsbrief Veilig Thuis

Veilig Thuis, het advies- en meldpunt voor huiselijk geweld en kindermishandeling, informeert u graag over belangrijke ontwikkelingen, trainingen en campagnes op het gebied van een veilig thuis.

2021

Eerder verschenen edities

Nieuwsbrief Jeugd 0-4

De nieuwsbrief ‘Jeugd 0-4’ verschijnt 6x per jaar. Hierin staat informatie over allerlei onderwerpen vanuit diverse onderdelen van de GGD voor professionals die met kinderen van 0 – 4 jaar te maken hebben. Denk aan Veilig Thuis, Toezicht (inspectie kinderopvang), JOGG Zaanstad, Gezonde Kinderopvang.  Uiteraard kunt u de inhoud van de nieuwsbrief ook gebruiken in uw eigen nieuwsbrief.

Eerder verschenen edities:

Nieuwsbrief Jeugd 4-12

De nieuwsbrief ‘Jeugd 4-12’ verschijnt 6x per jaar. Hierin staat informatie over allerlei onderwerpen vanuit diverse onderdelen van de GGD voor professionals die met kinderen van 4-12 jaar te maken hebben. Denk aan Veilig Thuis, Toezicht (inspectie kinderopvang), JOGG Zaanstad, Gezonde Kinderopvang en School.  Uiteraard kunt u de inhoud van de nieuwsbrief ook gebruiken in uw eigen nieuwsbrief.

Eerder verschenen edities:

Nieuwsbrief Jeugd 12-18

De nieuwsbrief ‘Jeugd 12-18’ verschijnt 6x per jaar. Hierin staat informatie over allerlei onderwerpen vanuit diverse onderdelen van de GGD voor professionals die met kinderen van 12-18 jaar te maken hebben. Denk aan Veilig Thuis, Toezicht (inspectie kinderopvang), JOGG Zaanstad, Gezonde Kinderopvang en School.  Uiteraard kunt u de inhoud van de nieuwsbrief ook gebruiken in uw eigen nieuwsbrief.

Eerder verschenen edities:

Nu Niet Zwanger

Met deze nieuwsbrief informeren we u regelmatig over de ontwikkelingen over het programma Nu Niet Zwanger (NNZ); in de regio en landelijk.

Eerder verschenen edities: