Nieuwsbrieven

""

Blijft u graag op de hoogte van de activiteiten van GGD Zaanstreek-Waterland? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief Openbare Gezondheidszorg of een van onze themanieuwsbrieven. Hiermee informeren we professionals, samenwerkingspartners, gemeenten en inwoners over actuele ontwikkelingen en lopende projecten. Op deze pagina leest u meer over onze verschillende nieuwsbrieven. Ook kunt u eerder verschenen nieuwsbrieven lezen.

Ik wil op de hoogte blijven

Meld u aan voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich op elk moment weer afmelden.

Let op: vanwege een nieuw mailingssysteem geldt voor nieuwsbrieven tot en met oktober 2023 dat verschillende linkjes niet werken.

Nieuwsbrief Epidemiologie (gezondheidsonderzoek)

De nieuwsbrief Epidemiologie brengt u op de hoogte van regionale en landelijke resultaten van GGD- onderzoek op het gebied van gezondheid, leefstijl, welzijn en zorg bij alle leeftijdsgroepen. Relevant voor professionals die zich bezighouden met gezondheidsbeleid en voor andere geïnteresseerden.

2023

Eerder verschenen edities

Nieuwsbrief Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) Zaanstad

Met de nieuwsbrief Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) informeren we professionals over activiteiten op het gebied van gezonde leefstijl voor jongeren in Zaanstad. Naast de algemene nieuwsbrief van JOGG-Zaanstad, is er een editie voor onderwijs en kinderopvang. Hierin staan nieuwtjes speciaal voor kinderopvang, scholen en andere geïnteresseerden. Ook is er een editie voor professionals. Hiermee houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen rond de ketenaanpak en gezondheidsnetwerken in Zaanstad.

2023

Nieuwsbrief Veilig Thuis

Veilig Thuis, het advies- en meldpunt voor huiselijk geweld en kindermishandeling, informeert u graag over belangrijke ontwikkelingen, trainingen en campagnes op het gebied van een veilig thuis.

2023

Nieuwsbrief Jeugd 0-4

De nieuwsbrief ‘Jeugd 0-4’ verschijnt 6x per jaar. Hierin staat informatie over allerlei onderwerpen vanuit diverse onderdelen van de GGD voor professionals die met kinderen van 0 – 4 jaar te maken hebben. Denk aan Veilig Thuis, Toezicht (inspectie kinderopvang), JOGG Zaanstad, Gezonde Kinderopvang.  Uiteraard kunt u de inhoud van de nieuwsbrief ook gebruiken in uw eigen nieuwsbrief.

2024

2023

2022:

Nieuwsbrief Jeugd 4-12

De nieuwsbrief ‘Jeugd 4-12’ verschijnt 6x per jaar. Hierin staat informatie over allerlei onderwerpen vanuit diverse onderdelen van de GGD voor professionals die met kinderen van 4-12 jaar te maken hebben. Denk aan Veilig Thuis, Toezicht (inspectie kinderopvang), JOGG Zaanstad, Gezonde Kinderopvang en School.  Uiteraard kunt u de inhoud van de nieuwsbrief ook gebruiken in uw eigen nieuwsbrief.

2024

2023

2022

Nieuwsbrief Jeugd 12-18

De nieuwsbrief ‘Jeugd 12-18’ verschijnt 6x per jaar. Hierin staat informatie over allerlei onderwerpen vanuit diverse onderdelen van de GGD voor professionals die met kinderen van 12-18 jaar te maken hebben. Denk aan Veilig Thuis, Toezicht (inspectie kinderopvang), JOGG Zaanstad, Gezonde Kinderopvang en School.  Uiteraard kunt u de inhoud van de nieuwsbrief ook gebruiken in uw eigen nieuwsbrief.

2024

2023

2022

Nu Niet Zwanger

Met deze nieuwsbrief informeren we u regelmatig over de ontwikkelingen over het programma Nu Niet Zwanger (NNZ); in de regio en landelijk. Meld u aan voor de NNZ nieuwsbrief.

2023

Eerder verschenen edities:

Nieuwsbrief MABZ

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief MABZ.

2023

Eerder verschenen edities

Nieuwsbrief Kenniswerkplaats Onbegrepen Gedrag

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief Kenniswerkplaats.

2023